diumenge, 17 d’abril del 2011

2 comentaris:

  1. De: maria dolors gali martinez (mariadolorsgali@hotmail.com)
    Enviado: domingo, 17 de abril de 2011 15:08:57
    Para:


    SANT JORDI: FOMENT DE LA LECTURA


    La diada de Sant Jordi té al nostre país una significació molt especial, el llibre i la rosa són símbols de una jornada molt particular on la cultura té un protagonisme innegable.

    La nostra entitat, en motiu de Sant Jordi va voler fomentar l'hàbit de la lectura entre els més menuts d'una particular manera; apropant el valor de les paraules escrites als llibres màgicament amb contes explicats.

    El talent, la màgia, la dolçor de la veu i els seus pols èncantadors, LOLA L'ENCANTADORA DE CONTES, fou protagonista de la tarda del dia en que a l'escola celebràven Sant Jordi. Va traslladar els infants de les tres línies de preescolar del CEIP Antoni Balmanya contes meravellosos amb l'encisador i captivador estil d'apropar-nos els contes més diversos.

    Amb el pols del silenci va fer callar de repent un engrescat auditori ansiòs d'experimentar sensacions màgiques que només els contes o les persones que com la Lola, són capaces d'induïr-nos al mateix cor dels sesus relats, convertint-nos en protagonistes de les seves històries.

    En aquesta ocasió, ben acompanyada pel mico Ximo, va captivar encara més un públic que sempre s'entrega il·lusionat per rebre una bona dosi de contes.

    Però la major sorpresa de la tarda fou per ella mateixa al rebre de part dels infants diversos regals i una flor, símbol i obsequi d'agraïment a la tasca cultural que Lola fa des de fa temps pel foment de la lectura al barri.

    I com Lola ens diria; conte contat, conte acabat.

    ResponElimina
  2. El comentari d'adalt llegit es de la AAVV ..als que hi estic mol agraïda.

    ResponElimina